Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězda akčního žánru by mohla mít každou ženu, na kterou si ukáže. Mark Wahlberg (43) je ovšem spořádaným tatínkem, který obdivuje jen svou manželku. Vzhledem ke kvalitám Rhey Durham (36) se není čemu divit.

Výstavní páreček si společně vyrazil na dovolenou do Mexika, kde Mark předvedl svou muskulaturu a jeho vyvolená štíhlou postavu, již nepoznamenalo ani opakované těhotenství. Rhea se může v bikinách vystavovat i po čtyřech porodech, jež absolvovala v rozmezí pouhých sedmi let.

Maminka jedenáctileté Elly, devítiletého Michaela, šestiletého Brendana a pětileté Margaret má rozmnožovací povinnosti bohatě splněny a nyní si užívá spokojeného rodinného života, který zahrnuje i několik dovolených ročně.

Společné okamžiky s manželem jsou pro ni však stále větší vzácností. Mark Wahlberg patří k nejvytíženějším hollywoodským hercům, takže jí s výchovou čtyř dětí příliš nepomáhá. Letos jej v kinech uvidíme ve filmech Vincentův svět či Méďa 2, o rok později v pátém pokračování sci-fi série Transformers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám