Hlavní obsah
Článek

Bývalí manželé Bruce Willis a Demi Moore se v pondělí po dlouhé době znovu setkali před televizními kamerami. Přišli totiž podpořit nejstarší dceru Rumer při jejím debutovém vystoupení v soutěži Dancing With The Stars. Další vzpruhou v hledišti pro ni byly sestry Tallulah (21) a Scout (23).

Šestadvacetiletá Willis se během prvního finálového večera předvedla v tom nejlepším světle, když se svým tanečním partnerem Valem Chmerkovským předvedla bezchybný foxtrot. Porotci byli z jejího výkonu nadšení, a dokonce předpověděli, že by jí tato jubilejní dvacátá řada mohla patřit. Nebylo tak žádným překvapením, když toho večera získala i nejvyšší bodové ohodnocení.

Bruce si v první řadě vedle manželky Emmy Heming po dceřině výkonu vychutnával její triumf v podobě ovací vestoje. U vytržení byla i Demi, které se v očích při potlesku leskly slzy.

Valentin Chmerkovský (28), který je bratrem ještě o něco známějšího tanečníka Maksima (35), v upoutávce řekl, že za osm sezón, co v pořadu působí, ještě nikdy nevyhrál. Uvidíme, zda se mu to tentokrát se stále krásnější Rumer podaří...

Reklama

Další články

Načítám