Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lámete si hlavu nad tím, jak je možné, že má bývalá miss Lucie Křížková tak dlouhé a překrásné vlasy? Všichni víme, že kštice modelek jsou nepřiměřeně namáhány různými účesy a celkovou manipulací – neustálé fénování, žehlení, kulmování. To vlasům na pevnosti nepřidá. Jenže Křížková má svůj tajný tip, jak vlasy posílit a dodat jim znovu krásu a lesk. My její tajemství známe a prozradíme vám jej!

Přání dlouhých vlasů už není jen sen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako spousta žen byla i miss Křížková nešťastná z toho, že má roztřepené konečky a vlasy slabé jako moucha, že jen stěží poporostly o nějaký centimetr. Podle svých slov vyzkoušela nespočet produktů vlasové kosmetiky, která ale problém jen dočasně zamaskovala, nikoli vyřešila. Jaké je tedy její tajemství na dokonalé vlasy? "Musela jsem na to jít od základu. Proto jsem vyzkoušela vlasovou výživu Clinical hair-care, která mě svým účinkem opravdu mile překvapila." Takže žádné kouzlo? Ne, jen vlasová výživa.

Se zdravými vlasy se budete cítit přitažlivější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč Křížkové nezabrala vlasová kosmetika? Protože ta vlasy sice rychle upraví, dodá jim okamžitý lesk a objem, jedná se ale pouze o dočasný efekt. Tato kosmetika nemůže vlasům dodat potřebné výživné látky, proto sice zabere jako první pomoc, ale problém se s námi bude táhnout dál. Jedinou možností, jak dodat vlasům živiny vnitřně, je pestrá strava (zelenina, luštěniny, atd.) a užívání vlasové výživy pro podporu dlouhých a odolných loken.

Péče o vlasy spočívá ve vnitřní výživě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete mít krásné a zdravé vlasy, musíte je vnitřně vyživovat. A přesně tohle umí Clinical hair-care. Přípravek je vhodný nejen na vlasy, ale podporuje i růst řas, díky čemuž budou husté a dlouhé. Doplněk stravy obsahuje KERATIN RENEWAL SYSTEM™, který dodává živiny pro tvorbu keratinu, a bílkoviny zajišťující kvalitu už od kořínku. Přípravek je doplněn o Nutrikomplex obsahující pestré spektrum vitamínů a minerálů. Aby byly živiny do vlasů přeneseny co nejefektivněji, je další důležitou složkou přípravku Pycnograph-IN aktivátor. Chcete-li mít husté a silné vlasy jako Lucie Křížková, vyzkoušejte vlasovou výživu Clinical hair-care.

Pro čtenáře Super.cz máme akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za výhodných 476 Kč s DPH získáte Clinical hair-care 90 tobolek a oční sérum. Jako dárek dostanete řasenku tradiční české značky Regina pro husté a nebezpečně dlouhé řasy a navíc máte poštovné zdarma!

Další články

Načítám