Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec Roman Vojtek (52) se včera stal otcem syna Benedikta. Toho v pražské porodnici přivedla na svět jeho manželka Tereza, kterou Roman v devátém měsíci opustil a ona skončila na antidepresivech. Naštěstí Tereza i miminko jsou v naprostém pořádku.

V jednom muzikálu hraje s Vojtkem i zpěvačka Míša Nosková (41). Jak se na celou věc kamarádka herce a zpěváka dívá? "Já jsem netušila vůbec nic, Roman vždycky vypadal v pohodě a normálně. Jednoho dne jsem otevřela noviny a zírala jsem jako tele," řekla Super.cz Nosková.

I když ví, že Tereza musela před porodem prožívat nejtěžší chvíle svého života, Romana brání. "Vzhledem k tomu, co mám za sebou já sama, tak vím, že vina není vždy na jedné straně. Jak znám Romana, přijde mi divný, že by se jen tak sbalil. On takový typ není. Čekám, co se z toho ještě vyvine," naráží Míša na spekulace, že miminko není Romanovo.

"Slyšela jsem to. Spekulací je hodně. Jestli je jeho, to ví asi jen Terka a možná Roman," dodala Nosková, jejíž vztah k Vojtkovi se po provalení skandálu nezměnil. "Je to Romanova věc. Pokud je tam problém, o kterém ví, a nechce ho kvůli Terce říkat veřejně, tak to možná beru i jako dobrý charakter. Určitě to byl závažný problém, který ho k opuštění rodiny donutil," uzavřela herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám