Hlavní obsah
Článek

V médiích sice její maminku skoro pohřbívají, o návštěvě kněze u ní píší jako o posledním pomazání, avšak matka herečky Veroniky Žilkové (62) a babička Agáty Prachařové (38) Olga Žilková (92) se rozhodla po pádu a zlomeném krčku, který mívá v tomto věku často fatální následky, zabojovat. „Pouští ji z nemocnice,“ řekla Super.cz Veronika, která nám navíc prozradila, že její maminka neztratila chuť do života kvůli svému mladému pečovateli, do něhož se zaláskovala!

„Nikdy nevíte, co se může stát, ale maminka opravdu neumírá. Naopak. Dnes už ji překládají na rehabilitaci, vypadá to s ní moc dobře, z čehož mám moc velkou radost,“ sdělila Super.cz Žilková.

Ta se i v době, kdy měla o maminku největší strach, musela smát. „V pooperačním stavu, který nebyl moc dobrý, maminka na tom opravdu byla špatně, jsem jí otírala pot z čela. A i když jí bylo hrozně, zahulákala na mě: ‚Ta sukně ti vůbec nesluší!‘ “ prozradila nám herečka s tím, že i do soukromí se jí promítá motto seriálu Všechny moje lásky, v němž hraje. Uvědomuje si, že láska je životní síla a vůbec nezáleží na pohlaví, sexuální orientaci nebo věku.

„Maminka už chtěla donést rtěnky a je šťastná za mladého rehabilitačního pracovníka, s kterým se učí chodit v chodítku. Babička Stropnická (spadla ze schodů a narazila si žebra – pozn. red.) zase sice trpěla bolestmi, ale stejně jí šlo nejvíc o to, aby se co nejvíc líbila. Zájem jednoho o druhého je pro nás všechny obrovským hnacím motorem,“ uvedla Veronika Žilková.

„Když jsem seděla ve vstupní hale Vojenské nemocnice, kde leží maminka, a kam musela na kompletní vyšetření i moje tchyně, kolem mě chodili pacienti a chtěli po mně podpisy nebo mi vzkazovali něco manželovi do armády či se mě ptali, jak to bude s branným zákonem (uvažuje se o opětovném zavedení povinné vojenské služby – pozn. red.). Bylo roztomilé i to, když ke mně chodili dědečkové o holi a volali na mě: ‚Hlásíme se do seznamu všech mých lásek!‘ Strašně potěší, že jim vůbec stojím za tu větu. Všechny moje lásky zkrátka platí pořád. Je to kus přírody v nás, naše hnací síla,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám