Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jarní kolekce spodního prádla jsou tady! A rozhodně je na co se dívat. Jsou krásné, něžné, okouzlující a ty nejlepší kousky pořídíte v každé velikosti! Takže dámy, připravte se na jaro a nechte se inspirovat jarními kousky, které jsme našli. Všechny podprsenky včetně žhavých novinek navíc pořídíte se slevou až 30 %! Kdo by odolal?

Pro prsa všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

České ženy patří k těm celosvětově nejobdařenějším. Velikosti prádla v obchodech tomu ale moc neodpovídají, že? Naštěstí je tady Astratex.cz – tam najdete prádlo pro opravdové ženy. A právě tam přistály nové jarní kolekce. Podívejte se na ty nejlepší kousky a nechte svůj dekolt rozkvést!

Láska na první pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přiznejte se – jakmile jste ji zahlédla, věděla jste, že ji musíte mít. A není se čemu divit. Okouzlující květinový motiv na černém saténu a luxusní krajková výšivka tvoří neodolatelnou kombinaci, která vás promění v sexy královnu jara. Tento kousek bezvadně padne právě velkým ňadrům a díky širokým košíčkům a pohodlnému střihu jim nabídne bezchybnou oporu. Odoláte?

Odhalte dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odhoďte vrstvy oblečení a pochlubte se sexy žlábkem. Ten vytvoří plunge podprsenka Victoria. Pozvedne ňadra jako Push-Upka, ale bez přebytečné výztuže, takže je jako dělaná pro velká ňadra. Unikátní střih vám dovolí obléct top s hříšně hlubokým výstřihem, tak proč toho nevyužít? Podlehněte něžným zlatým kvítkům a odhalte dekolt!

Nebojte se průsvitnosti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průsvitné a bílé topy vládnou jarním trendům. Nebojte se je vyzkoušet – s podprsenkou Monique budete za hvězdu! Tělová barva podprsenky dokonale splyne s barvou vaší kůže, a vy se tak vyhnete nepříjemnému faux-pas. Speciální střih se postará o dokonale zakulacený tvar ňader a boční kostice zase o jejich stabilitu. Pro sexappeal už se nemusíte vzdávat pohodlí!

Něžná i sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete znát tajný recept na nekončící mužský zájem? Buďte něžná a sexy zároveň! Stačí obléct romantickou Push-Upku z jemné krajky. Fuchsiový odstín je absolutním jarním hitem a detailní výšivka dodává této podprsence šmrnc. Push-Up efekt zase vytvoří sexy plný dekolt, který žádný muž nepřehlédne. Jako sexy jarní víla zamotáte nejednu mužskou hlavu!

Další články

Načítám