Hlavní obsah
Článek

Pohyb je sice při hubnutí podle odborníků jen třicet procent úspěchu, nicméně rozhodně pomáhá. Důkazem je herečka Patricie Solaříková (35), která už desátým rokem hraje Terezu Jordánovou v seriálu Ulice a skoro celou tuhle dobu musela slyšet, že má ze seriálu největší zadek. Už tomu tak není a důvody jsou hned dva. A živé.

Patricie má totiž nového přítele, je zamilovaná a šťastná, a navíc si spolu v listopadu pořídili nového pejska. "Chodím s ní minimálně na hodinové procházky. Každému to můžu doporučit. A když si ho vezmete z útulku jako já, tak je ta radost dvojnásobná," řekla nám herečka na akci, kde spolu s dalšími známými tvářemi podpořila projekt výstavby nového psího útulku Dog Point, na který už přispěla díky svému projektu charitativního kalendáře.

Patricii se občas povede vytáhnout na procházku s fenkou Džekynou, která vyrůstala jako opuštěné štěně v romské osadě v Popradu, i svého přítele, obchodníka na burze. "Seznámili jsme se sice ve fitku, ale procházky moc rád nemá. Proto jsem si na ně musela pořídit jiného společníka. Ale občas ho vytáhneme," smála se.

Reklama

Další články

Načítám