Hlavní obsah
Článek

Libor Bouček (43) dokáže moderovat zřejmě všechno od sportovních přenosů přes kosmetický večer pro ženy a asi by dokázal vytvořit atmosféru i z přenosu výroby matic ve šroubárně. Právě na druhé jmenované akci jsme se ho zeptali, jak se dokáže vcítit do přítomných dam a jak se mezi nimi vlastně cítí?

"Je to výjimečný večer, kde měly být doopravdy jenom ženy a já se na to těšil. Těch pár přítomných pánů bych nejraději nechal vyvést. Říkal jsem si, že ženy jsou v každé chvíli okouzlující, zatímco my muži máme jen tři druhy atraktivity," pustil se do vysvětlování Libor.

Byl i konkrétní. "V mládí je to svalová atraktivita, tu jsem nikdy neměl, protože na to nebyl čas. Pak je to řečnická atraktivita, která má tu nevýhodu, že se vždy po nějaké době oposlouchá, protože je to furt dokola, což se mi taky stává. A pak zbývá poslední, ta nejsilnější, a to je ekonomická atraktivita, ale ta se také vyčerpá. Takže já tady obdivuji, jak ženy nemusejí vůbec dbát na tyhle tři atraktivity a jsou v každé chvíli okouzlující," vyznal se ze svých pocitů moderátor.

"Pro muže v mých letech je to výjimečný večer. Samé ženy, prostě boží! Začínám mít pocit, že jsem měl v minulosti zbytečně hodně vyhraněný vkus, kdy jsem byl naprosto úzce zaměřený na usměvavé blondýny. S přibývajícími týdny zjišťuji, že se mi líbí ženy jakéhokoliv věku a vypadající jakkoliv. Mně se prostě líbí ženy," uzavřel moderátor České Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám