Hlavní obsah
Článek

Je vzácností, když se slovenská topmodelka Michaela Hlaváčková (26) objeví ve společnosti ve své domovině. O to vzácnější tedy bylo, když světově úspěšná kráska zavítala na udílení cen Czech Grand Design, když si k tomu přičtete skutečnost, že je právě v pátém měsíci těhotenství.

Modelka ze stáje agentury Elite Model předávala jednu z cen. „Mám ráda design jako takový, a tak mě pozvání na udílení cen velmi potěšilo. Zatím jsem neměla mnoho času se takovýchto prestižních akcí účastnit,” řekla Super.cz

Modelka, která je mimo jiné vnučkou slovenského herce Oldy Hlaváčka, se vzhledem ke svému požehnanému stavu přestěhovala ze svého druhého domova z New Yorku na čas do rodné Bratislavy. „Praha bude teď asi nejvzdálenější město, kam budu v nejbližších měsících cestovat,” smála se Míša.

Hlaváčková na galavečer oblékla blůzu a kožešinový kabátek od Diora, který si nechala speciálně pro tuto příležitost poslat z Paříže. Díky tomuto vrstvenému outfitu jen málokdo poznal, že je vůbec těhotná. Kráska je vůči svému stavu diskrétní a příliš nemluví ani o otci svého dítěte. „S kým čekám dítě, bych si nechala pro sebe. Můj partner netouží po mediální pozornosti,” zakončila náš rozhovor šestadvacetiletá kráska, která se objevila na obálkách těch nejprestižnějších módních magazínů a zářila v kampaních značek Artdeco, Paco Rabanne či Chopard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám