Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě se díváte na sedmadvacetiletou Fleur East, která o sobě dala poprvé vědět loni díky pěvecké soutěži X Factor. Nebyl to jen výjimečný hlas, ale i nezdolná energie a vzhled, co na první pohled evokuje hudební legendu Tinu Turner, a to porotce britské verze soutěže na této rodilé Londýňance zaujalo.

Pro tento vlasatý talent to ale nebyla první zkušenost se soutěží. Už v roce 2005 se jako členka dívčí skupiny Addictiv Ladies účastnila druhé série, ale tehdy se ještě příliš vysoko nedostala. Momentálně má podepsanou smlouvu u samotného Simona Cowella, což se už pro mnohé stalo vstupenkou do světa celebrit. I takoví One Direction by mohli vyprávět...

Zpěvačka, která se věnuje rovněž psaní textů a fitness modelingu, sice koncem loňského roku ve finále 11. řady soutěže skončila těsně za vítězem Benem Haenowem, ale podařilo se jí například jako úplně první ještě během soutěže dostat na vrchol britského žebříčku iTunes s jejím vystoupením Uptown Funk. Píseň v originálu zpívá Mark Ronson s Brunem Marsem.

Co myslíte, čeká na exotickou umělkyni s ghanskými kořeny po mamince podobně hvězdná kariéra, jakou má za sebou rocková babička s nejhezčíma nohama?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám