Hlavní obsah
Článek

Když jsme viděli závěrečné titulky filmu Vybíjená, zajímalo nás, kdo nazpíval hlavní píseň k filmu, když autorem hudby byl Jiří Chlumecký a textu Viktor Dyk. Když jsme viděli jméno Kateřina Podholová, nic nám to neříkalo, a byli jsme na zpěvačku zvědaví.

Autor textu a manžel herečky Ivany Jirešové (47) Viktor Dyk nám ji na naši žádost představil a nebyla nám ani trochu povědomá. Přitom tahle zrzka není až tak snadno přehlédnutelná. "Já s klukama spolupracuji už hodně dlouho, s Jirkou Chlumeckým jsme dělali několik písní, naposledy do filmu Fotograf," vysvětlila Kateřina.

Živě ji ale prý vystupovat neuvidíme. "Momentálně určitě ne, možná časem. Já jsem zpívala na pódiích dlouhá léta, ale teď se věnuji převážně filmové hudbě. Dříve to byla hlavně rocková hudba na klubové scéně tady po Praze a bylo to moc fajn. Ale teď se zabývám hlavně svojí profesí," řekla nám a my byli samozřejmě zvědaví, o jakou jde?

"Zpěv mám teď už jenom jako koníčka, i když nikdy nevíte. Já jsem totiž právnička, takže to mám hodně pestré," prozradila, že je vedle Doktora P.P., tedy Petra Pečeného, dalším zpívajícím zástupcem právnické profese. "Není problém to skloubit, když je nějaký čas a vášeň. Takže se nebráním obojímu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám