Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) je jako nejsledovanější článek rozvětvené a slávychtivé rodiny pro své příbuzenstvo největší inspirací. Často se po ní opičí i matka Kris Jenner (59), a to nejen v módě, ale třeba i v touze po pózování v pánském časopise. Vědoma si toho je i Khloé Kardashian (39), která pro změnu dělá všechno proto, aby dosáhla sestřiny zadnice.

Naposledy na svůj účet na sociální síti sdílela koláž šesti fotek všech slavných žen z klanu Kardashian-Jenner v Kimině současném účesu... Možná i proto, že právě Khloé delší blond mikádo po ramena sluší snad z celé šestice nejvíc. „Blondýny si užijí víc zábavy?“ připsala k fotografii, čímž narážela na slavný hit Cindy Lauper Girls Just Want To Have Fun.

Dovolit si peroxidovou kštici mohou určitě nejmladší články - Kendall (28) a Kylie Jenner (26), ale naopak ženám z opačného věkového spektra - Kris Jenner a Kourtney Kardashian (44) (uprostřed a vpravo dole) - vlasy, které si Kim nechala vytvořit během svého nedávného pobytu v Paříži, vůbec nelichotí.

Reklama

Další články

Načítám