Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanynky Roberta Pattinsona (37) nejspíš nemohou přenést přes srdce, že se zakoukal do extravagantní zpěvačky, která není typickou ukázkou ženského půvabu. FKA twigs je v tomto slavném páru rozhodně tou nápadnější polovičkou.

Po románku s Kristen Stewart (33), který po natáčení Twilight přerostl i mimo filmové plátno, Robert na ženy dočasně zanevřel. O to větším šokem pak bylo, když z divoké zpěvačky udělal svou nastávající manželku. Hezounek z upírské romantické ságy už sice značně zmužněl, ale i tak vedle něj jeho vyvolená působí poněkud drsnějším dojmem.

FKA twigs na sebe výrazně upozornila na módní přehlídce v Londýně, která byla poctou zesnulému návrháři Alexanderu McQueenovi k jeho nedožitým 46. narozeninám. Zpěvačka, již opravdu nebylo možno přehlédnout, se nejspíš věrně držela podtitulu galavečera, který zněl Savage Beauty (Divoká krása).

Větší divočinu opravdu nebylo možné v budově Victoria and Albert Musea spatřit. FKA twigs oblékla pestrobarevný model, který McQueen navrhnul v roce 2008, s tak bohatou škálou barev, jakou se nemohou pochlubit ani ti nejpestřejší opeřenci. Odvážný kousek by na leckteré modelce působil nepatřičně, ale Pattinsonova snoubenka se v něm očividně cítila jako ve své vlastní kůži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám