Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britové mají opět o důvod víc zuřit na dvaatřicetiletou Cheryl Prudham, která je v Anglii známá jako jedna z nejvýkonnějších matek v zemi. Žena, která už stihla porodit jedenáct dětí a další je na cestě, žije na přídavcích od státu, a jak je vidět, rozhodně nikterak neživoří. S manželem Robertem byla o víkendu spatřena před butikem Mulberry v Londýně, který skutečně nespadá do kategorie levných značek.

Neuvěřitelně plodnou ženu vyfotografovali, jak vychází s několika svými dětmi z butiku, kde peněženka vyjde i na 275 liber (10 500 korun) či kabelka na 895 liber (34 000 korun). V ruce přitom držela papírovou taškou z butiku s nějakým luxusním úlovkem. Vůči daňovým poplatníkům ale rodina výčitkami netrpí.

„Nepřipadám si špatně, že užívám jejich peníze. Máme nárok na dovolenou. Za každé další dítě dostávám víc, takže si můžeme dovolit velkou rodinu,“ říká žena, které se v červenci narodí už dvanáctý potomek.

Prudham popudila své krajany už loni, kdy s manželem a dětmi vyrazila o prázdninách na dovolenou na Menorcu, která je vyšla na 7 tisíc liber, což dělá na koruny téměř 270 tisíc. Když se média začala zajímat, na kolik si rodina díky státním příspěvkům přijde, dobrala se v přepočtu částky 125 tisíc korun měsíčně. Devětadvacetiletý Robert si přitom podle serveru MailOnline jako doručovatel měsíčně vydělá na naše i více než 60 tisíc.

Reklama

Další články

Načítám