Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z exotiky do exotiky, dalo by se říct... Jen co se modelka a moderátorka Monika Leová (32) vrátila z dovolené ve Vietnamu, čekalo ji v Praze v pavilonu Botanické zahrady focení s doslova tropickou atmosférou.

„Na chvilku jsem se vrátila do Vietnamu. Bylo tam vlhko, teplo, dusno, krásná džungle – úplně jako ve Vietnamu! Fotili jsme i mezi kaktusy a na jeden jsem se v zápalu focení omylem napíchla. Focení bylo extravagantní a odvážné, ale to mám ráda. Fotografka krásně propojila můj exotický vzhled s prostředím, oblečením i zvířaty. Pro dvě fotky jsem totiž pózovala s papoušky. Jeden byl extrémně přítulný a skvěle se předváděl,“ líčila Leová, která si pochvalovala i rychlost a svižnost celé akce.

„Na focení jsme měli opravdu málo času, protože jsem spěchala na vysílání Odpoledních zpráv. Myslím, že to fotky ale vůbec neovlivnilo, jsou nádherné,“ míní Monika. A míníme i my.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám