Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) patří i po šedesátce k mladistvě vyhlížejícím ženám, i když pro to prý mnoho nedělá. "Jen občas rozmařile střídám ten modrý krém, který používala už moje maminka, s těmi dražšími, které mají mít ještě vedlejší efekt, než aby všechno drželo na svém místě," smála se na kosmetické párty pro ženy.

"Ale myslím si, že čas se nezastaví. Přijďte se zeptat za deset let, to už mi bude, doufám, tohle úplně jedno. Ale možná taky ne. Kdo ví. Zatím se snažím, odličuju, mažu a snažím se mít dobrou náladu. To také pomáhá," míní Petra, která zatím za sebou nemá žádnou plastiku. "Ale možná přijdou na přetřes oční víčka. Už o tom přemýšlím deset let, tak uvidíme, zda k tomu někdy dojde," krčila rameny.

"Já vím, jak to nakonec dopadne. Budu stará bába. Ale doufám, že budu vypadat příjemně. To by stačilo. Mám pocit, že jsem jedna z těch zachovalých babiček. Protože dneska, když jdete na pískoviště a vidíte tam dětičky s těmi babičkami, tak to jsou dost čupr holky. Myslím, že nejsem až takovou výjimkou. Už jsem viděla hezčí babičky," je sebekritická Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám