Hlavní obsah
Famous
Článek

Elton John (77) se prý v roce 2008 pohádal se svou matkou Sheilou Farebrother a od té doby spolu nemluví. Když tento měsíc dosáhla 90. narozenin, slavila bez něj. Na lacinou večeři za pár liber ji vzali dva nejbližší přátelé. Její syn za stejný večer vydělal půl miliónu dolarů.

Elton zrovna koncertuje v Cézarově paláci v Las Vegas, jeho máma Sheila žije v Západním Sussexu v Anglii. Ve čtvrtek večer vyrazila s přáteli do podniku Restaurante Andalucia ve Worthingu.

Když se Farebrother deník The Mail zeptal, zda ji syn kvůli narozeninám kontaktoval, odpověděla: „Ne.“ A pak dodala: „Nicméně nikomu z vás do toho nic není.“

Sheila si v roce 2011 novinářům stěžovala: „Naprosto mě odstřihl ze svého života. Nechci zabřednout do toho, proč se to stalo. Bylo to velmi bolestivé téma. Můj syn mě ze svého života odstranil navždy.“

Sedmašedesátiletý hudebník jí však prý stále posílá peníze. A to i přesto, že jeho matka údajně neskrývá to, že nesnáší jeho manžela Davida Furnishe. Elton v roce 2010 nepřišel na pohřeb svého nevlastního otce Freda Farebrothera, s nímž Sheila žila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám