Hlavní obsah
Famous
Článek

Američanka Kristy Love z Georgie měla už v devíti letech prsa dvojky a maminka jí kupovala podprsenku s košíčky B. Dnes má podle amerického značení košíčky NN neboli čtrnáctky. S obvodem hrudníku 110 má problém podprsenku sehnat, ale svá monstrózní ňadra nevnímá jako zátěž. Naopak se jimi začala živit. Masíruje jimi klienty. I když si ale ňadra užívají každodenní kontakt s muži, jejímu srdci to nestačí.

Kristy je profesionální masérkou a denně si vydělá více než tisíc dolarů. Klienty totiž masíruje svými obřími čtrnáctkami. O zájemce nouzi nemá a dveře v jejím salónu se podávají z ruky do ruky.

„Když jsem dokončila masérskou školu, nikdo mě nechtěl přijmout. Pořád se mě ptali, zda budu schopná celý den stát na nohách. Lidé měli pocit, že moje velikost bude nevýhodou. Nikdo mi nikdy nezavolal zpět a nenabídl práci. Tak jsem se rozhodla, že budu masírovat od sebe z domova, a pak se mě jeden zákazník zeptal, jestli budu mít na sobě při masáži horní díl oblečení. Nejdříve jsem to odmítla a řekla, že takový typ masáže neposkytuju. Příliš jsem se styděla za své tělo, protože bylo moc veliké. Ale když jsem zjistila, že na masáži ňadry může něco být, dala jsem si inzerát do místních novin a telefon začal vyzvánět nonstop,“ vyprávěla masérka Kristy v rozhovoru pro britský list Daily Mirror.

Její masáže se příliš nelíbí lékařům, podle nichž by měla zhubnout a prsa si nechat zmenšit. Poškozuje si jednak přímo prsní tkáň, ale také zatěžuje páteř. Proti praxi je také křesťansky silně založená rodina. Před kariérou masérky byla Kristy dokonce vdaná za jehovistu. Ale rozvedla se s ním dřív, než začala masáže ňadry provozovat.

Po rozvodu s manželem si dva roky užívala svobodu. Jenže ačkoli se jejími prsy kochá denně několik mužů, jejímu srdci je smutno. Tak teď oznámila, že hledá lásku. „Moje prsíčka nemusejí být opuštěná. Nastal čas, aby si našla muže! A pro mě nastal čas, abych si našla lásku,“ svěřila Kristy britskému deníku The Star.

Reklama

Další články

Načítám