Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova už našla náhradu za Láďu Hrušku, který televizi nedávno nečekaně opustil. A nového krále kuřecích kůžiček zase hledali ve svých vodách. Podle zákulisních informací Hrušku nahradí novácký krajský zpravodaj František Nyklas.

Nyklas doposud plnil Televizní noviny nejen investigativními reportážemi ze západních Čech, ale i kuriozitami ze světa zvířat. Je známým vtipálkem a specializuje se na odlehčené reportáže. Známou reportáží je třeba ta, jak se pokusil porazit jelena v pojídání jablek. Nyklas prohrál, jelen vše zvládl za 12 vteřin, Nyklasovi nestačil ani třicetisekundový limit. Hitem internetu je také moderátorův sprint mezi kachnami.

A nyní bude Nyklas hledat kuriozity kulinářské. Po Hruškovi bude hvězdou kuchařské rubriky Levně a chutně. Láďa Hruška čerpal z receptů, které mu posílali diváci. Novinkou u Nyklase bude to, že bude za diváky a milovníky levných receptů jezdit přímo do jejich domovů.

Reklama

Další články

Načítám