Hlavní obsah
Článek

Fotomodelka, režisérka lechtivých filmů pro dospělé publikum, a především Playmate s uměleckým jménem Angel Wicky (23), nedávno zvedla ze židle i prostořekého moderátorka Jana Krause, který si ji pozval do své oblíbené talk show.

Svým opravdu značně odvážným výstřihem mu totiž neumožňovala, aby se jí díval jen a jen do očí. Bujné pětky této blonďaté sexbomby, jež se nedávno jako první Češka prezentovala v jednom americkém fashion magazínu a pózovala pro stejný časopis jako slavná striptýzová umělkyně Dita von Teese, však vzbudily rozruch nejen mezi diváky sledujícími Show Jana Krause, ale i mezi hosty nedávné Playboy párty, kde se Angel Wicky osobně představovala svým fanouškům na autogramiádě.

Blonďatá sexbomba si do odvážných šatů samozřejmě nevzala podprsenku, a tak bylo jasné, že pohled na její obří vnady, které můžete obdivovat ve fotogalerii, nenechal nikoho v klidu.

„Byla to skvělá akce a moc jsem si ji užila, fanoušci byli úžasní, a dokonce jsem dostala několik dárků. Jsem ráda, že jsem stihla přiletět z USA a zúčastnit se,“ podělil se o své nadšené dojmy tento usměvavý Anděl s ďáblem v těle, jak se nespoutané divošce a vyzývavé exhibicionistce říká.

Na rozdíl od jiných kolegyň z branže se Angel Wicky pyšní tím, že její ňadra nejsou v žádném případě vylepšena silikonem. Vzhledem k váhovým výkyvům si vnady pouze nechala zpevnit vlastním tukem. Do silikonu by ale nikdy nešla.

„Silikony opravdu nemám, myslím si, že plastových barbín s tvrdými kulatými prsy jak fotbalové míče je více než dost,“ uzavřela s úsměvem Playmate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám