Hlavní obsah
Článek

Podle mnohých je jednou z nejhezčích tváří Novy, svým bujným poprsím (a samozřejmě taky příjemným vystupováním, jak jinak) provokuje fantazii televizních diváků už nějaký ten pátek. Hvězda Prásku Veronika Sasková (28), která má nádherné křivky zocelené sportem, se rozhodla vdát. Bere si bývalou hokejku, dnes úspěšného podnikatele, ale zlatokopectvím to asi nebude. Se svým partnerem Jaroslavem Farářem (32), kterého až dosud před veřejností strašně tajila, totiž oslavili už třináct let společného života.

„O ruku mě požádal v Paříži na lodi, šlo o velkou romantiku. Brát se budeme v srpnu, chystáme veselku pro sto dvacet hostů. Už jsem byla i v Dubaji vyhlédnout si svatební šaty, ale zatím se mi žádné tolik nelíbily,“ přiznala Super.cz Sasková.

„Krize byly, nebylo jich málo, ale vše jsme překonali, a věřím, že to náš vztah posílilo. Ted jsme tolerantnější, respektujeme navzájem svou práci i přátele. Žádná vojna, prostě občas zapaříme každý sám a pak si zas umíme udělat krásné společné chvíle. Jo a skvěle vaří,“ tvrdí o svém snoubenci Veronika. Na ní to vidět není vůbec, ale soudě dle porovnávací fotky v galerii se přece jen Jardovy kulinářské výtvory a také dávný konec hokejové kariéry na jeho postavě trochu podepsaly.

Reklama

Další články

Načítám