Hlavní obsah
Článek

Martin Dejdar (59) slaví padesátku a nejlepší dárek dostal od Sagvana Tofiho - premiéru muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway, kde se alternují. "Má to jako dárek. Je v tom skvělej," řekl Super.cz Tofi, který měl původně premiéru hrát. Martin to pak uvedl na pravou míru.

"Sagvan se zranil, od soboty se řešilo, jak to bude. Díky benevolenci Ypsilonky, kde jsem měl mít dnes představení, jsem nakonec tady. Nebyl jsem z toho ale úplně nadšený, protože jsem neměl čas se psychicky připravit na to hrát premiéru, ale je to za mnou," řekl Super.cz Dejdar.

Mýdlový princ se dočkal obrovského úspěchu, standing ovation nebraly konce. Dejdar byl v roli Martina skvělý. "Mě to hrozně baví, těším se, až si to sedne od desáté reprízy výš. Pak to, myslím, začne mít ty správné grády," říká Dejdar.

Kdo čekal, že se po premiéře pořádně opije, spletl se. Dejdar čeká na přílet své rodiny, která už několik měsíců pobývá v Americe, kde jeho děti chodí do školy. "Manželka ani děti tady nejsou. Přijedou za několik týdnů. Pak se chystáme udělat velký mejdan s rodinou a přáteli. Čekám na ně," dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám