Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro je tu! A s ním i další slevy na Bezvasport.cz. Přivítejte jaro, tak jak se má. Stylově a v novém outfitu. Nenechte si ujít jedinečnou nabídku mikin, softshellových bund, košil nebo triček. Už jste připravili váš šatník na jarní sezónu? Schovejte zimní bundy a vytáhněte lehké jarní bundičky a mikiny. Objednávejte značkové oblečení z pohodlí vašeho domova, my startujeme právě teď, tak si nenechte utéct jedinečné příležitosti nakoupit si kvalitní oblečení za přijatelné ceny.

Pánské polokošile – Nová kolekce 2015!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánské polokošile se hodí jako elegantní a zároveň sportovní kousek do vašeho šatníku. Jsou skvělým kouskem na jaro, kdy je můžete nosit pod lehkou bundou nebo svetrem. Muži si je velice oblíbili díky dobře padnoucímu střihu a možnosti využití k téměř každé příležitosti. U nás naleznete nyní pánské polokošile Pierre Cardin, Slazenger, Lee Cooper a spousty dalších již od 221 Kč. Nově je pro vás připravena nová kolekce, která vás nadchne stylovým designem a odstínem barev.

Dámské mikiny s neobyčejným designem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete si na jaro pořídit novou mikinu, jejíž design je nevšední a neokoukaný? Pak jste u nás správně. Právě na ženy zde čekají moderní mikiny do města i přírody. Zakoupit si je u nás můžete již od 323 Kč. A to se opravdu vyplatí. Nejrůznější zpracování a odstíny barev, které si zamilujete. Obrovskou výhodou je velký výběr velikostí. Na jaře je mikina nejoblíbenějším kouskem oblečení, vyberte si i vy svou vysněnou.

Pánská trička pro opravdové sportovce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sháníte nové tričko, které budete moci nosit při sportování i při běžném nošení? Na Bezvasport.cz naleznete stylová funkční trička Nike, Karrimor, Everlast, Nordblanc a spousty dalších za velice výhodné ceny. Je pro vás připravena i nová jarní kolekce triček s různými potisky ve výrazných barvách, které letos pofrčí. Vyberte si hned z několika různých střihů a materiálů. Ať už potřebujete nové tričko na sportování či ke každodennímu nošení, Bezvasport.cz je tu pro vás!

Nová kolekce softshellových bund pro ženy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S příchodem hezkého a teplejšího počasí se začínají v našem sortimentu objevovat nové jarní kolekce. To platí i u dámských softshellových bund, které u nás můžete zakoupit již od 999 Kč. Čekají na vás značky jako Nordblanc, Kilpi, Alpine Pro nebo Woox. Softshellová bunda by měla být v každém šatníku. Nikdy nevíte, kdy vás přepadne nečekaný déšť nebo silný vítr. Softshellová bunda vás ochrání před obojím a navíc vypadá skvěle.

Pánské mikiny – to nejlepší na jaro!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U mužů patří mikiny mezi nejoblíbenější módní kousek. Jsou sportovní a zároveň elegantní i moderní. U mladších generací vedou mikiny Ombre. Ty mají neobyčejný design, který se zalíbí téměř každému. Nechybí ani nová jarní kolekce na jaro, kde se můžete těšit na úplně nové střihy a provedení. Značky jako Nordblanc, Woox Everlast nebo Lonsdale u nás zakoupíte za přijatelné ceny. Mikina s kapucí nebo bez, fleecová nebo na zip není na Bezvasport žádný problém.

Další články

Načítám