Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena, která se rozhodne nechat si zvětšit prsa, řeší dříve nebo později zásadní otázku – jakou velikost? Poradny se hemží radami. 250 ml je málo, 350 ml moc… Ale jak si to představit? A je to vůbec chirurg schopen odhadnout? Podle příběhů, které jsme si vyslechli od klientek plastické chirurgie, často asi velice těžko. Proč by jinak vycpávaly podprsenky ponožkami?

Jakou si vybrat velikost?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Když jsem přišla na první konzultaci k jednomu pražskému chirurgovi, měla jsem celkem jasno,“ líčí svou zkušenost 28letá Kamila. „Chtěla jsem plná prsa, kulatý profil, větší velikost.“ Kamila očekávala, že jí chirurg doporučí vhodný tvar, značku i velikost implantátu. „Sama jsem neuměla odhadnout, kolik mililitrů je pro má prsa dost a čekala jsem, že pan doktor bude mít nějakou vědeckou metodu na to, aby mi poradil,“ říká Kamila a začíná se usmívat. „Nemohla jsem ale uvěřit svým uším, když doktor řekl, ať si doma vycpu podprsenku ponožkami a podle jejich množství on pak určí velikost implantátů,“ dodává už se smíchem Kamila.

Jak si vybrat chirurga?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zkušenost klientky Kamily by byla k smíchu, kdyby nešlo o lidské zdraví a psychiku. A kdyby to také nebyl jediný šarlatánský způsob rozšířený mezi chirurgy. Třicátnice Tereza, která zvětšení prsou podstoupila v květnu, vypráví, jak si na radu lékařky měřila objem prsu v odměrném válci. Ani pro zkušeného plastického chirurga není jednoduché zvolit správnou velikost silikonového implantátu. A přitom na ní a na správně zvoleném tvaru závisí spokojenost klientky především. V zahraničí je naprosto běžné, že se klientčin hrudník nejprve naskenuje a na monitoru počítače pak lékař modeluje tvar i velikost nového poprsí. V Čechách má takové zařízení jedině klinika Asklepion.

Svá nová prsa uvidíte ve 3D již při konzultaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V pražské klinice Asklepion vám vaše rozhodnutí, jakou velikost a tvar implantátu si vybrat, usnadní 3D simulátor Vectra. Naskenuje vaše tělo a vy si pak na monitoru s chirurgem vymodelujete svůj krásnější dekolt a prohlédnete si, jak budete po operaci vypadat. Chirurg vám také vysvětlí, zda je pro vás vhodnější použít anatomický, nebo kulatý implantát a jakou operační metodu použije. Než se rozhodnete na plastiku jít, měli byste také přesně vědět, kdo vás bude operovat, jaké má zkušenosti, jak vypadají výsledky jeho práce. Pokud se do Asklepionu objednáte na konzultaci v březnu, zaplatíte pouze za běžnou konzultaci a vizualizaci Vectra v hodnotě 1000 Kč získáváte zdarma.

Kolik stojí luxusní prsa?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cena za špičkovou práci těch nejlepších chirurgů v České republice a světově nejpoužívanější implantáty Mentor se v Asklepionu – Klinice a institutu estetické medicíny určitě nepohybuje mimo reálné možnosti běžných smrtelníků. Částka 71 600 Kč za kulatý profil a 86 600 Kč v případě anatomického implantátu dokáže konkurovat cenám u mnohem méně prestižních zařízení, kde navíc riskujete použití nekvalitních materiálů a vůbec nejistý výsledek. A jde přece o vaši krásu a zdraví, na něm se určitě nevyplatí šetřit! Cena, kterou uvádí Asklepion, je přitom konečná a zahrnuje veškerý materiál, anestézii, operační i pooperační péči.

Ke komu se objednat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Asklepionu se objednejte na konzultaci k MUDr. Miroslavu Krejčovi, PhD. Patří k naprosté špičce plastické chirurgie v České republice. Své zkušenosti získal při působení doma i v zahraničí (mj. v Austrálii – Flinders Medical Centre či ve Velké Británii – The Harley Medical Group). Ročně provede 600 – 800 zákroků a podle výsledků auditů má mezi kolegy nejnižší procento komplikací! Výsledky jeho operací vás přesvědčí.

Další články

Načítám