Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slováci sice mají svého Filipa Hrivňáka, topmodela, který byl v lednu zařazen mezi padesát nejlepších modelů světa, Češi ale také mají své želízko v ohni. Pyšní můžeme být na modela Josefa Utěkala, který byl jako jediná nová tvář mužského modelingu z Čech pro tuto sezónu zařazen do žebříčku prestižního portálu models.com.

Krasavec z Kroměříže má před sebou slibnou budoucnost. Svou kariéru odstartoval vítězstvím v soutěži Schwarzkopf Elite Model Look a skvělým třetím místem na světovém finále této soutěže.

V Čechách jste mohli Utěkala zahlédnout na titulní straně magazínů Dolce Vita či Esprit.

Svoje zahraniční úspěchy odstartoval londýnským týdnem módy, kde předváděl například pro Pringle of Scotland, následně v Milánu, kde získal prestižní show Gucci či Ferragamo nebo Missoni. Fashion weeky zakončil úspěšně v Paříži. Následně absolvoval focení módní kampaně v Miláně, momentálně ho čeká výjezd do Londýna.

Za měsíc začnou v Čechách castingy do soutěže Elite Model Look, což je šance pro nadějné mladé muže. Čechům se momentálně v zahraničním modelingu velmi daří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám