Hlavní obsah
Článek

Ani genetický materiál herce, který patřil k nejatraktivnějším mužům druhé poloviny minulého století, není zárukou úspěchu. Čtrnáctiletý syn Al Pacina rozhodně nepatří k těm, na něž by filmová studia čekala s otevřenou náručí. Roli by získal maximálně v hollywoodské adaptaci pohádky o Otesánkovi.

Al Pacino už dávno není frajerem, jehož si divačky oblíbily už v 70. letech. Legendární herec brzy oslaví 75. narozeniny, ale jeho charisma ho nepouští. Už sice není fešákem z Kmotra, ale pro spoustu žen naplňuje mužský ideál i v pokročilém věku.

Držitel Oscara za film Vůně ženy patřil k nezářivějším hollywoodským hvězdám a rodičovské povinnosti odsunul na pozdější časy. Poprvé se otcem stal až ve 49 letech, kdy se dočkal dcery Julie. Dvojnásobnou radost prožil v roce 2001. Tehdy mu Beverly D´Angelo porodila dvojčata Antona a Olivii.

Z jeho mladších potomků však filmové hvězdy nejspíš nikdy nebudou. Al Pacino na výchovu nejspíš příliš nedbá, a jeho děti očividně vyrůstají na nezdravé kalorické stravě. Zejména z Antona je pořádný cvalda, který má do svého fešáckého tatínka hodně daleko. Olivia je na tom o trochu lépe, ale modelka z ní s velkou pravděpodobností nikdy nebude.

Reklama

Další články

Načítám