Hlavní obsah
Článek

Základní vlastností modelky či modela musí být schopnost vyjádřit výrazem obličeje jakoukoli emoci. Český topmodel Robin Barnet toto zvládá levou zadní, občas je ale rád, když mu i okolí pomůže. Když měl zmíněný model z agentury Elite Model během focení pro magazín MenHouse s Lukášem Dvořákem zahrát zamilování, tak mu v herecké akci byla velmi nápomocná jeho kolegyně Vendula Tarabíková.

„Měli jsme za úkol zahrát zamilovanou dvojici, která si užívá svoji privátní párty. To se nám dle mého názoru skvěle dařilo, a to především díky povzbuzování od Lukáše, který z nás dostal opravdu maximum. Když mě Vendula měla při druhé fotce lehce kousat do ucha, tak se nechala vtáhnout do děje takovým způsobem, že se z lehkého stalo celkem bolestivé kousnutí, to jsem samozřejmě nenechal jen tak a při další fotce jsem jí to vrátil pravou štípanou pusou,” vzpomíná na focení Barnet a jedním dechem dodává: „Při focení byla skvělá atmosféra a myslím, že na fotkách je to i poznat. Z výsledku mám velkou radost.”

Robin Barnet patří mezi nejúspěšnější české modely současnosti. Od začátku kariéry měl možnost pracovat pro přední módní domy jako Versace, Gucci, Ermenegildo Zegna, Kenzo, Alexander McQueen, Iceberg, Vivienne Westwood, Calvin Klein, Etro či Canali. Podařilo se mu nafotit editorial či obálky do magazínů Men's style, Maxima, GQ, DolceVita, New Icon, Elle, The Men, Collezioni Uomo, Men's Folio či Tatler.

Reklama

Další články

Načítám