Hlavní obsah
Článek

Daniel Craig se v nové bondovce pořádně zapotí. Kromě akčních scén na něj totiž čekají hned tři krásky, které rozšíří sbírku ženských trofejí nejslavnějšího filmového agenta. James Bond a spolu s ním i diváci se kromě takových hereček, jakými jsou Monica Bellucci a Léa Seydoux, dočkají i Stephanie Sigman.

James Bond si ve svém 24. filmovém dobrodružství užije opravdu široké spektrum milenek. Vedle padesátileté Bellucci jeho svodům podlehne i o generaci mladší Léa Seydoux, jejíž první záběry z filmu Spectre ovšem příliš nadšení nevzbudily. Režisér Sam Mendes ale neponechal nic náhodě a jako třetí Bond girl obsadil mexickou krásku Stephanii Sigman.

Budoucí milenka agenta 007 se proslavila filmem Miss Bala, v němž ztvárnila dívku toužící po vítězství v soutěži krásy, která se zaplete do mafiánských intrik. Role ve Spectre je pro ni obrovskou příležitostí, díky níž ji na plátně uvidí milióny diváků po celém světě. Stephanie se údajně ve filmu, který do kin dorazí letos v listopadu, nedožije závěrečných titulků, ale i kdyby se objevila v jediné scéně, půjde o zásadní zlom v její kariéře.

Kdo bude největší hvězdou nové bondovky Spectre?
Monica Bellucci
60,1 %
Lea Seydoux
11,4 %
Stephanie Sigman
28,5 %
Celkem hlasovalo 10903 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám