Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za týden bude dceři Jiřiny Bohdalové (92), herečce Simoně Stašové (69), šedesát a už teď je vidět, že má kořínek po matce. Nikdo by jí věk nehádal a vypadá báječně. Stašová se ale oslavě nevyhýbá, plánuje rovnou dvě. Jednu doma s rodinou, další v domovském Divadle ABC.

"I kdybych se tomu chtěla vyhnout, ani bych nemohla, protože mi to každý připomíná. Šedesátka se nedá přeskočit. Nemohu to udělat už kvůli svým kamarádům a divadlu. Doufám, že to bude sranda," míní herečka, se kterou jsme se setkali v kosmetickém salonu.

"Když všichni pořád říkáte, jak skvěle vypadám, tak se o to musím starat. Nemůžu sedět doma a nečinně čekat, jak to bude všechno stárnout. Musím nějak tu přírodu oblafnout třeba pravidelnou a navíc příjemnou péčí. Na kosmetickou kúru chodím jednou za čtrnáct dní, usnu u toho a je to hodně příjemné. Používají jen přírodní kosmetiku bez chemie, tak mi to vyhovuje," vysvětlila.

A co dalšího pro sebe dělá? "Snažím se cvičit, ale každý den to nejde. Když jsem teď měla před premiérou, měla jsem denně za čtyři hodiny na jevišti cvičení až až. Ale bříško, to musím pořád tlačit do sebe. Když to všechno vyvalím, je to síla. Břišní svaly jsou ty nejdůležitější. Na jevišti mám takový polokorzet, takže ty lidi trochu oblafnu, že si řeknou, jakou mám postavičku. Ale nohy mám dobré, na ruce cvičím s činkami. Snažím se dělat to dvacet minut denně, ale někdy dám i tři čtvrtě hodiny," přiznala.

Herečka má za sebou premiéru divadelního představení s Michalem Dlouhým, které si velmi pochvaluje. "Za ty dvě hodiny si užiju to, co si nemůžu splnit v soukromí. Vychutnávám si to, Michala Dlouhého moc ráda pusinkuju. On tak voní a tak dobře hraje. To je vlastně krásný dárek k šedesátinám," smála se Stašová, kterou v květnu uvidíme i v novém filmu Život je život, v němž hraje spolu s Ondřejem Vetchým.

Reklama

Další články

Načítám