Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi herce, kteří v seriálu Cesty domů zažili nejvíc rvaček a diváci je pomalu neznají jinak než s umělou krví a šrámy, rozhodně patří sympaťák Filip Čapka. Když jsme jej potkali na jezdeckém dni ve stájích v Kamenici u Prahy, k opravdovému úrazu přijít nechtěl. Jako jediný z přítomných herců odmítl na koně usednout.

"Hned, když jsme dostali tuhle nabídku, řekl jsem, že pro mne to není. Pak jsem si ale uvědomil, že jsem taky tatínek a dcera jezdí ráda, takže sem vzala spíš Anička mne. Ale mě na koně nedostanete," řekl rezolutně. Měl snad nějakou špatnou zkušenost? "Mám z nich respekt, první kontakt s koňmi jsem měl na natáčení a dopadlo to příšerně," začal s vyprávěním.

"Ten kůň, i když byl filmový, kteří jsou velmi hodní, během pěti vteřin vycítil, že na sobě má naprostého nýmanda. Celý den si dělal, co chtěl, navíc jsem byl v plné zbroji a musel u toho říkat nějaké texty. A u toho jsem seděl na zvířeti, které mě mělo úplně na háku. A pak se stala ještě nemilá věc, když dublér, který mne zastupoval v souboji, spadl a dost si ublížil," ukončil příběh Čapka.

Rvačky, které prožívá v Cestách domů, jsou mu mnohem milejší. "V Cestách jsem jich měl hodně a docela jsem si zablbnul a doufám, že ještě zablbnu. Maskéři mají moje šrámy za chvilku hotové a vypadá to opravdu věrohodně. Párkrát se mi stalo, že jsem se neodlíčil a jel jsem rovnou k nám do krčmy. Kluci koukali, co se mi stalo, a já je chvíli natahoval, že mne cestou někdo zmlátil, než jsem jim předvedl, že jde jen o líčidlo," smál se herec.

Reklama

Další články

Načítám