Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malé Wyatt Isabelle sice není ještě ani půl roku, ale její tatínek Ashton Kutcher (46) už si troufá brát ji na menší túry i bez opory v partnerce Mile Kunis (40). Takhle si dcerku na břiše nesl i začátkem týdne, když ještě s kamarádem vyrazili na výšlap po losangeleských kopcích. Filmový představitel Steva Jobse a následovník problémového Charlieho Sheena v seriálu Dva a půl chlapa, na nějž se v minulosti provalily nevěry exmanželce Demi Moore (61), je zkrátka dnes táta na plný úvazek.

Kutcher se do své nové role vložil naplno. Nejenže kudy chodí, vychvaluje snoubenku Milu jako nejlepší maminku pod sluncem, zároveň se ale nestydí sám projevit tak, jak by se to mnohým mužům krajně příčilo.

Před pár dny například na svůj profil na Facebooku neskrýval rozhořčení nad otcovskou diskriminací: „Na pánských veřejných záchodcích NIKDY nenajdete přebalovací pult. První takové WC s pultem, které navštívím, budu opěvovat na své FB stránce!“

Reklama

Další články

Načítám