Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pařížský týden módy je událostí, na níž samozvaný návrhář Kanye West (46) a jeho manželka proslavená šatníkem plným bizarností prostě nemohou chybět. Zatímco známý rapper čerpá inspiraci pro svou vlastní uměleckou tvorbu, Kim Kardashian (43) utrácí jeho jmění a prezentuje se jako módní přízrak.

Slávychtivá Kim chtěla ve Francii šokovat novým peroxidovým účesem, ale v Paříži jsou v současné době k vidění i zajímavější věci, takže její proměna nezpůsobila tolik poprasku, kolik Kardashian očekávala. Pro slavnou provokatérku pochopitelně nemůže být větší potupa, než když není středem pozornosti, a musela tak do boje nasadit své ženské zbraně.

Obří pozadí Kim v Paříži skrývá, a o to větší pozornost nechává svým ňadrům. V poslední době si oblíbila outfity z průsvitného materiálu, v nichž její plné vnady vyniknou. Nic se ovšem nesmí přehánět a odbarvená celebrita odvážným modelem napáchala více škody než užitku. Na ulici totiž ukázala, že si pod průhledný módní kousek vzala těsnou podprsenku, v níž se její ňadra nejspíš necítila moc pohodlně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám