Hlavní obsah
Článek

Plastikami výrazně vylepšená celebrita Courtney Stodden (29) je plně připravena na letní sezónu. Své obři silikony bude letos na slunci žhavit v nových růžových plavečkách.

Courtney snad definitivně urovnala spory s o 35 let starším manželem Dougem Hutchisonem. Po vzájemném odloučení si známá zlatokopka nejspíš uvědomila, že nikoho lepšího stejně neklofne, a tak nyní opět vystupuje jako spokojená manželka. Herec z filmů Zelná Míle či Cesta do pekel tak definitivně zpečetil svůj osud.

Hutchison po sňatku se silikonovým přízrakem o pořádnou roli nezavadil a nemá tak nic lepšího na práci, než svou vyvolenou hýčkat. Ani Courtney však kromě účasti v několika šmírovacích reality show díru do světa neudělala. Peroxidová blondýna teď vsadila na osvědčený trik a pochlubila se eroticky laděnou selfie, na níž opět vystavila svá obří ňadra.

Pokud se ovšem v nových plavkách vrhne do moře, bude mít co dělat, aby své poklady uhlídala. Při střetu se sebemenší vlnkou ji totiž minimalistický outfit zradí. Ale to nejspíš hrálo při nakupování bikin zásadní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám