Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pouhé 2 dny zbývají do konce akce, díky které nakoupíte nábytek do celého domova a ušetříte 25 - 63 % z obvyklé ceny. Vybírejte z 3 728 modelů z celé nabídky e-shopu MT-nábytek.cz. Objevíte mezi nimi třeba velkou rohovou sedačku levnější bezmála o 14 tisíc korun a další podobné lahůdky. Ochutnávku najdete uvnitř článku, tak nepromarněte svoji jarní šanci. Nakupujte chytře a bydlete lépe!

Zbavte se starých věcí teď hned! Do 18. března ušetříte při nákupu nového nábytku tisíce korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mimořádná jarní slevová akce e-shopu MT-nábytek.cz je u konce. Na pořízení kvalitní výbavy do celé domácnosti s parádními slevami 25 - 63 % už vám zbývají jen 2 dny. Čeká na vás 3 728 kousků zlevněných nejmíň o 1/4 ceny, a navíc neplatíte dopravu při nákupu nad 5 000 Kč. Není na co čekat, všechny staré věci musí pryč!

Komínků kolik chcete a ramínek ještě víc. A s báječnou slevou přes 9 tisíc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejenom sběratelé oblečení ocení přednosti prostorné šatní skříně Duana 4. Vyberete si vyhovující šířku a vnitřní uspořádání polic s tyčí na šaty, na přání pak dostanete i LED osvětlení. Posuvnými dveřmi uspoříte místo v pokoji a před čelním zrcadlem se dáte do gala od hlavy až k patě. Zkrátka samá plus pro vás a vaši domácnost. Dříve 18558 Kč.

Nechte se hýčkat! Moderní ložnicová sestava pro váš lepší spánek i den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnejte si komfortní zázemí ložnice Veria ve světlém provedení. Nabízí vám vše, co očekáváte od moderního bydlení, včetně výběru velikosti dvoulůžka podle vašich potřeb. Do objemné šatní skříně a komody pohodlně uložíte všechno oblečení a díky bohaté nabídce různých typů matrací budete spát jako v bavlnce. Můžeme jen doporučit! Dříve 17758 Kč.

Dopřejte si radost z hygieny po ránu i navečer v koupelně za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také vaše koupelna bude vypadat skvěle díky nábytkové sestavě Demario. Do prostorných skříněk schováte vše potřebné, zrcadlo pro úpravu vzhledu je samozřejmostí. Díky závěsnému systému nábytek vydrží dlouhá léta a mokrá podlaha se mnohem lépe uklízí. Nepromarněte mimořádně výhodnou nabídku! Dříve 9078 Kč.

Vidíte dobře. Vybavíte si celý obývák a nebude vás to stát ani 9 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano je to tak, atraktivní obývací stěnu Anya teď pořídíte za vskutku nevídanou cenu. Zvolte si barevnou kombinaci pasující do vašeho obýváku a rozmístěte si v něm jednotlivé kusy podle svých představ. Filmoví fanoušci přivítají prostorný TV stolek, pověstnou třešničku na dortu pak tvoří barevné LED osvětlení. Za tuhle cenu už jen 2 dny!

Další články

Načítám