Hlavní obsah
Článek

Natáčení trháku, který by měl zachránit skomírající kariéru Johnnyho Deppa (51), pro herce nezačalo zrovna příliš šťastně. Představitel kapitána Jacka Sparrowa si na place poranil ruku a musel být svěřen do péče lékařů.

O tom, že nešlo jen o škrábnutí, svědčí fakt, že byl Depp z Austrálie, kde natáčení pátého dílu dobrodružné série probíhá, letecky přepraven do USA, kde se dočkal prvotřídní péče. Produkce filmu Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales tvrdí, že hercův úraz natáčení nezkomplikoval. Stále se tak počítá s premiérou v červenci roku 2017.

Johnny Depp se v Austrálii popáté převtělil do postavy, která mu zajistila obrovské příjmy i nominaci na Oscara. Návrat k Pirátům je pro něj sázkou na jistotu. Naposledy se jako Jack Sparrow objevil v roce 2011 ve filmu s podtitulem Na vlnách podivna. Poté to šlo s jeho kariérou z kopce.

Herec, který se v únoru oženil s Amber Heard, má na kontě několik propadáků, kvůli nimž jeho hvězdné renomé značně kleslo. Po Osamělém jezdci a Transcendenci se letos objevil v komedii Mortdecai: Grandiózní případ, která by se měla spíše jmenovat Grandiózní průšvih. Film s rozpočtem 60 miliónů dolarů totiž na celosvětových tržbách nevydělal ani polovinu svých nákladů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám