Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Šárku Vaculíkovou znají především diváci seriálu Ulice a ti také nejspíš vědí, že je neteří Lukáše Vaculíka. Ona sama se ale snaží zaujmout prací, nikoli poukazováním na příbuzenství se známým hercem. „Nikdy jsem se nechlubila tím, kdo je můj strejda. Snažím se vyšlapat si cestičku sama za sebe a naštěstí se mi docela dlouho podařilo utajit, že mám slavnějšího člena rodiny,“ usmívá se herečka.

Přesto připouští, že se občas s Lukášem Vaculíkem o práci baví. „Není to ale tak, že by za mnou přišel a řekl mi: 'Šári, byla jsi dobrá, ale měla bys změnit tohle a tohle.' Tak takhle to nefunguje. Ale když se potkáme, tak pár vět o práci, o tom, co kdo točíme, nebo kde hrajeme, prohodíme, to je jasné,“ vysvětluje Šárka, která si před pár dny vyzkoušela roli modelky a stala se tváří kolekce vlasových účesů Butterflies.

Modeling je ale jen koníčkem, herectví je na prvním místě. Kromě natáčení Ulice se věnuje i divadlu, a to nejen jako herečka, ale i jako režisérka a scenáristka. „Ač to nedělám ráda, musím se pochlubit. Podařilo se mi udělat představení v Divadle v Celetné. Hra se jmenuje Milena má problém a mě moc těší, že se zatím líbí,“ dodala Šárka Vaculíková.

Reklama

Další články

Načítám