Hlavní obsah
Článek

Finalistu první české SuperStar Tomáše Savku jsme vídávali na pražských muzikálových scénách pravidelně. Pak se ale ztratil a vystupoval daleko za hranicemi metropole. Nyní se vrací a v létě bude zkoušet muzikál s hity Mira Žbirky Atlantida.

"V Ostravě jsme teď měli premiéru Sunset Boulevard, v Bratislavě nám posunuli Bídníky, takže mi to krásně vyšlo, že od září můžu hrát tady v Divadle Kalich, kde ještě nějaké role dohrávám," upřesnil zpěvák. I jeho partnerka, tanečnice Zuzana Pokorná, je ráda, že Tomáše teď víc uvidí.

Překvapilo nás, že Tomáš prošel přes taneční casting, když je režisér a choreograf Ján Ďurovčík velmi přísný. Savka přitom žádný velký tanečník není, postavu tanečníka nemá a pořád se mu nepovedlo zhubnout, jak před časem sliboval.

"Tak šest let jsme tanec dělali na Konzervatoři Jaroslava Ježka, takže tam ještě něco zůstalo. Ale teď vlastně v Atlantidě ani tancovat nebudu a jen pěvecko-herecké role mám i v dalších muzikálech, v nichž účinkuji. Je tam jen nějaký valčík nebo tango, tedy spíše partnerské tance než exhibice," vysvětlil.

Přitom žije už čtyři roky s o 11 let starší tanečnicí a baletkou Zuzanou. "Ona si práci domů netahá, takže spolu netančíme. Ale občas si zazpíváme, nejen já jí, ale i ona mně, a to je docela legrace. I když se nejdřív trochu styděla," prozradil Tomáš.

Neuvažuje pár o nějakém společném projektu? "Už jsme spolu jednou vystupovali na koncertu Mariana Vojtka, kde ona tančila a já zpíval. I pak jsme o spolupráci uvažovali, ale ještě k tomu nedošlo. Nějak se na jevišti míjíme," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám