Hlavní obsah
Článek

O tom, že bude módní návrhářka Beata Rajská (61) vedle svých dalších aktivit opět pořádat svůj tradiční ples v domovském Žďáru nad Sázavou, už jsme informovali. To nám ale ještě nechtěla prozradit, co si na něj vezme na sebe. A byli jsme dost překvapení.

Na zahájení slavnostního večera, který si nenechala ujít ani řada modelek a missek v čele s ještě úřadující královnou krásy Gabrielou Frankovou (30), kde zazpívala jiná Česká Miss Jitka Válková (32) nebo Objev roku Českého slavíka Elis, pojala decentně. Pak se ale vše zvrhlo.

Ples V Žitě, který letos pořádala Beata Rajská pojedenácté, se sice nesl v duchu glamour 50. let, ale po půlnoci bylo všechno jinak. Stalo se pravidlem, že při Oldies disko Petra Salavy si Beata zatančí přímo na molu Simply the best od Tiny Turner (†83), ale letos tomu Beata přizpůsobila obleček a rozjela to v glitrových šatech s peřím. Ohlas byl veliký. "Říkala jsem si, že když už jsem babička, tak pořádně rocková," smála se Beata.

A ač Beata každoročně prohlašuje, že letos naposled, ohlasy publika ji hned po plese donutí objednat termín plesu na příští rok.

Reklama

Další články

Načítám