Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) sklízel s muzikálem Děti ráje jeden velký úspěch za druhým. Více než pět set repríz vidělo přes půl miliónu diváků a známému lamači dívčích srdcí přinesl muzikál plný největších hitů Michala Davida (63) pořádný balík.

A podobného úspěchu bude chtít Sagvan dosáhnout i v Brně, kde už odstartoval předprodej na podzimní muzikálová představení.

Obsazení ale prý nebude stejné jako v Praze. "Jisté je, že tam bude Lukáš Vaculík (61) a já. Jinak vše půjde přes konkurzy a režisérovi Radku Balašovi jsem nechal volnou ruku. Má sice videa z pražského představení, ale už i scéna bude jiná, a to zejména světla,“ prozradil Tofi, který chce brněnské Bobycentrum proměnit v obrovskou diskotéku.

Hity muzikálu jako Nonstop, Největší z nálezů a ztrát, Céčka, Poupata nebo Decibely lásky tak budou na dosah i fanouškům z Moravy. Muzikál navíc osvěží nová jména.

„Jsou to stále naše staré dobré Děti Ráje, chtěli jsme jen, aby po pěti megaúspěšných letech uvádění dostaly s příchodem na Moravu ještě lepší nový háv a novou energii. Zkrátka je ještě víc vyšperkujeme. Také nám přišla velká škoda nevyužít spousty talentovaných herců, hereček, tanečníků a zpěváků pocházejících z Moravy, kteří doplní řadu stávajících umělců. Ostatně i pan režisér Radek Balaš pochází přímo z Brna. Vždycky jsem chtěl uvádět Děti Ráje na Moravě a jsem rád, že se mi to po mnohaletém úsilí podařilo,“ uzavřel Tofi.

Reklama

Další články

Načítám