Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní moderátorka, herečka a bývalá modelka Terri Seymour, která svého času tvořila pár se Simonem Cowellem, se stala ve svých čtyřiceti letech poprvé maminkou. Otcem děťátka, které mělo přijít na svět v pondělí v nemocnici v Los Angeles, je její dlouholetý přítel Clark Mallon. Jméno miminka ani pohlaví však zatím novopečení rodiče nezveřejnili.

„Terri a Clark jsou nadšení. Jejich malá rodinka je teď kompletní,“ uvedl zdroj z jejich okolí serveru MailOnline.

Těhotenství přitom dvojice potvrdila veřejně teprve v lednu s tím, že nepochybně čekají budoucí polovičku pro synka Simona Cowella. Terri tak nepřímo naznačila, že se rozrostou o holčičku, která by byla ideální partií pro potomka její bývalé lásky Cowella, se kterým prožila zhruba šest let života a dodnes se s ním přátelí.

„Vždycky jsem říkala, že budu šťastná za chlapce i děvče, hlavně aby bylo miminko zdravé. Ale v hloubi přeci jen tuším, že jsem vždy toužila po dcerce,“ svěřila se před časem magazínu People Seymour.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám