Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skotské hvězdě současné populární hudby Calvinu Harrisovi se nedaří najít k sobě tu pravou. Poté, co mu to po roce známosti nevyšlo se zpěvačkou Ritou Orou, se rozešel i s modelkou spodního prádla Aarikou Wolf. Se sexy brunetkou přitom vydržel ještě kratší dobu - pouhých sedm měsíců.

Pár se prý rozešel už v únoru, zhruba v době udílení BRIT Awards. „Měli se hodně rádi, ale nefungovalo to, zůstali však přáteli. Calvin je hodně zaneprázdněný a neustále jezdí hrát po světě, takže je mu samotnému asi líp,“ sdělil zdroj deníku The Sun.

Třicetiletý fešák, který si podle magazínu Forbes přišel za uplynulý rok na největší balík ze všech světových dýdžejů (v přepočtu téměř 1,6 miliardy korun), se k rozchodu s o devět let mladší modelkou nechtěl vyjádřit. O nápadnice ale autor hitu Summer rozhodně nebude mít nouzi. Zvlášť poté, co nedávno nafotil sexy kampaň na spodní prádlo Armani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám