Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Vaška Noida Bártu (43) poté, co se mu narodila dcera Terezka, potkáváme jen velmi sporadicky. Naposledy na výstavě motorek, které ale přišel jen okouknout. "Vyměnil jsem motorku za kočárek, s ježděním jsem v podstatě po narození dcery skončil," svěřil.

"Motorky se mi pořád líbí, rád se na ně podívám, ale jako běžný dopravní prostředek je používat nebudu. Zaprvé je to ve městě nepohodlné, protože silnice jsou v dost hrozném stavu, nějaké dálky vzhledem k rodině také nepřipadají v úvahu, ale přemýšlím spíš o tom, že bych vyzkoušel nějaký okruh nebo krosovou dráhu," vysvětlil.

Nejsou to jen motorky, ale také bujaré večírky, se kterými po narození dcery skončil. "Přestalo mě to bavit, všechny ty luxusní večírky, i když nikoho za to, že tam chodí, neodsuzuji. Mě teď baví hospody čtvrté cenové skupiny, do takové jedné, u nás v Uhříněvsi, chodím každou středu se svým kamarádem, kovářem Mártym. Dáme si utopence, pivo a zelenou a jsme úplně spokojení," dodal.

Otcovství si Vašek užívá. "Je vidět, jak to miminko roste, už rozeznává maminku, tatínka i dědečky a babičky, sleduji ty pokroky. Je to nádhera. Když se usměje, tak bych pro ni udělal úplně všechno na světě," uzavřel zpěvák, který už plánuje první rodinnou dovolenou. "Nebude to nic leteckého, vezmeme auto, vařič a pytlíkové polívky a hurá do Chorvatska," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám