Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelky a obdivovatelé nejúspěšnějšího slovenského modela historie Filipa Hrivňáka mají šanci vidět svou modlu na vlastní oči. Slovenský topmodel, který byl respektovaným webovým portálem models.com zařazen mezi padesát nejlepších topmodelů světa, se za pár dní ukáže v Praze.

Sto devadesát čtyři centimetrů vysoký fešák pyšnící se plnými rty a výraznými lícními kostmi bude hlavní hvězdou Mercedez-Benz Prague Fashion Weekendu, který se uskuteční 21. a 22. března. Hvězda světového formátu se objeví jednak jako host na jedné z nedělních přehlídek a pochopitelně se objeví i přímo na přehlídkovém mole.

Nejúspěšnější slovenský model současnosti, aktuální tvář reklamní kampaně značky Versace a vítěz kategorie Objev roku 2014 v prestižní soutěži Model of the Year (MOTY) podle našich informací půjde přehlídku návrhářky Martiny Špetlové.

Svou účastí na pražském módním víkendu Filip Hrivňák převezme pomyslné žezlo po české topmodelce působící v New Yorku Janě Knauerové, která byla hlavní hvězdou podzimní edice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám