Hlavní obsah
Článek

Rtuť na teploměru je každým dnem o kus výš a to znamená jediné – je na čase pořídit si nové plavky! Myslíte si, že je moc brzy? A věděla jste, že nyní je největší výběr velikostí? Nové plavky ve skříni vás navíc budou skvěle motivovat k vyrýsování postavy. Našli jsme ty nejlepší kousky, které vám ale budou slušet, i když se výsledky pilného cvičení nedostaví – pořiďte si plavky na first minute!

Italský design: Zaručená trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz nyní přistála nová kolekce luxusních plavek od italských designérů. Exkluzivní italská značka David nabízí styl a technologickou inovaci v dokonalé harmonii. Bikiny, jednodílné plavky i letní oblečení jsou speciálně navrženy tak, aby zvýraznily ženské křivky a zároveň ukryly nějaké to kilečko navíc. Pořídíte je až do velikosti 60! Dodají pořádnou dávku sexappealu a sebejistoty. Stačí si jen vybrat.

Saténový efekt pro ženy, které se nespokojí s obyčejným

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bikiny v odstínu cappuccino z kolekce David- na pohled vypadají jako ušité ze saténu a vytvářejí tak exkluzivní a neopakovatelný efekt. Látka je ve skutečnosti pružná, příjemná na dotek a rychleschnoucí. Horní díl je vybaven měkce vyztuženými košíčky a krásně tak padne menším i větším ňadrům. Mírně nařasený efekt na bocích spodního dílu opticky zeštíhlí vaši siluetu a jsou tak pomyslnou třešinkou na dortu. Co jim říkáte?

Zeštíhlující tankiny: Vaše tajná zbraň

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás trápí nějaký ten špíček a dvoudílné plavky jsou vaší noční můrou, v těchto plavkách se budete konečně cítit neodolatelně! Pevný dvouvrstvý materiál stahuje a modelu bříško, ale přesto se v něm budete cítit pohodlně. Podprsenková část střihu bardot vykouzlí dokonale tvarovaný dekolt a vy můžete směle kandidovat na královnu pláže!

Vystupte z davu a pochlubte se sexy křivkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost jednodílným plavkám? Vyzkoušejte tyto neotřelé plavky, které vám navíc stáhnou a zpevní bříško! Originální potisk, lichotící střih a stahovací efekt – to je recept na instantní sebevědomí. Měkce vyztužené košíčky a řasení v oblasti prsou vytváří úžasný optický efekt, díky kterému se vám do očí nikdo nepodívá.

Nezapomeňte na doplňky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Správná královna pláže nemá jen sexy plavky. V italské kolekci plážové výbavy najdete kromě přepychových plavek také stylové plážové doplňky. Prostorné plážové tašky ukryjí vše potřebné a dodají vám šmrnc. A pareo je nezbytným doplňkem, který využijete nejen na pláži. Takže dámy, vybavte se a připravte se na novou sezónu, která bude patřit jen vám!

Další články

Načítám