Hlavní obsah
Článek

Herečka a jedna z prvních českých topmodelek, které se proslavily v zahraničí, Eva Herzigová (51) dnes slaví už dvaačtyřicáté narozeniny.

Do trojnásobné maminky by jen málokdo řekl, že už dva roky patří mezi čtyřicátnice. Rodačka z Litvínova se pořád udržuje ve formě a pyšní se výstavní postavou. Během své dlouhé modelingové kariéry ostatně měla co ukazovat a na svém kontě má řadu odvážných focení pro ty nejprestižnější magazíny a kampaně světoznámých značek.

Patřila také k andílkům Victoria´s Secret, a tak nechyběla ani v prestižních katalozích svůdného spodního prádélka. Byla rovněž modelkou Agent Provocateur, ale nejslavnější se bezpochyby stala její reklama na Hello Boys z roku 1994 na Wonderbru. Tehdy byla dokonce novináři označována za „Marilyn Monroe Východu“.

Netrvalo dlouho a objevila se také na filmovém plátně. A hned získala roli vedle takového herce, jakým je Gérard Depardieu, s nímž si zahrála ve snímku Strážní andělé. Loni se objevila také v českém filmu Pohádkář, kde si střihla milostnou scénu s Jiřím Macháčkem. Herzigová byla dva roky vdaná za bubeníka kapely Bon Jovi Tica Torrese. Po rozvodu našla štěstí v náruči turínského podnikatele jménem Gregorio Marsiaj, s nímž má tři syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám