Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) patří mezi naše nejkrásnější herečky a vypadá to, že vůbec nestárne. Na premiéře muzikálu Dracula nám prozradila, jaký upírský recept na věčné mládí má. "I dnes jsem se upírsky oblékla. Utíká to všem stejně, fakt to utíká. Ale pořád tak moc pracuji, že si toho nestačím všímat," řekla Super.cz Brožová.

Vypadala skvěle i přesto, že za sebou měla jen opravdu málo hodin spánku a na úpravu zevnějšku jí nezbýval čas. "Unavená jsem, ale vidět to snad není, když se to dobře zamaskuje. Dnes jsem se musela připravit včetně všeho během půl hodinky, opravdu toho mám hodně a zas tak to neřeším. Ale samozřejmě, když je chvilička, tak se snažím. Dnes jsem šla spát asi ve čtyři ráno, takže ani spánek mi nepomohl," vysvětluje Brožová.

Svoji štíhlou postavu si ve volném čase udržuje prý jen jízdou na koni, kterou zbožňuje. "Jsem pořád v práci, nebo na koni. Jak rychle žiju, tak to nějak funguje. Snažím se zdravě jíst, udržuji se během po schodech a po jevišti," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám