Hlavní obsah
Článek

Modelka Gabriela Bártová Dvořáková (35) se po měsíci objevila ve společnosti. S manželem Vaškem Noidem Bártou si nenechali ujít premiéru znovuobnoveného muzikálu Dracula v Hudebním divadle Karlín.

"Jsem venku asi po měsíci. Jsme burani a jsme pořád doma v Uhříněvsi," řekla Super.cz se smíchem Gábina, která hned po premiéře chtěla rychle domů za čtyřměsíční dcerou Terezkou. "Paní řidička už chce nastartovat auto a jet domů za malou," usmíval se Vašek.

Gábina vypadá čtyři měsíce po porodu neuvěřitelně. A to je prý hrozně unavená. "Malé rostou zoubky, tak je to takové složitější. Začalo krušné období. Nespím, malá stále pláče, jsem hodně unavená," vysvětlila Gábina, na které únava ale není znát. Vypadá dokonale a už se pomalu zase začíná vracet k práci modelky. I díky tomu, že hned po porodu byla prakticky na své váze. "Nějaké focení už za sebou mám, ale přehánět to určitě nebudu," vysvětluje.

Dceru jim hlídala maminka Vaška Lenka Bártová. I když byla malá v bezpečí, Gábina se o ni stále velmi bojí. "Strach stále nepolevil. Všichni říkali, že to bude trvat tak tři měsíce, jsou to už čtyři a je to stejné," vysvětluje modelka.

Na řešení strachu je specialista Vašek, který si udělal zbrojní pas, aby rodinu chránil. "Jsem strašně rád, že jsem si udělal zbrojní průkaz, mám ho hotový a můžu chránit svoji rodinu. Z 25 lidí nás ho udělalo jen pět. Nebudu samozřejmě nosit zbraň u sebe, ale jsem rád, že ji mám doma," dodal Vašek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám