Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Problémová britská herečka Danniella Westbrook, která spíš než svým talentem proslula nezřízeným životem, má opět problém. Koncem týdne se vydala do nemocnice nedaleko svého bydliště se 'zmalovaným obličejem'. Média se ihned o případ začala zajímat a herečka následně uvedla, že za vším stojí její bývalý snoubenec Tom Richards, s nímž ještě nedávno vedla veřejný rozpor i prostřednictvím sociální sítě.

Jednačtyřicetiletá moderátorka a herečka, známá na domácí půdě převážně ze soap opery EastEnders jako Samantha Mitchell, obvinila z napadení svého čtyřiadvacetiletého partnera, s nímž se v minulosti opakovaně rozešla. Proto prý kromě nemocnice navštívila i policejní stanici. Richards nařčení odmítl a vyjádřil se, že si herečka musela zranění způsobit sama. Nemá prý peníze a potřebovala vydělat na paparazzi fotografiích.

Westbrook rovněž napsala několik knih o své závislosti na drogách. Kvůli užívání kokainu přišla dokonce o nosní přepážku. Tu jí lékaři museli před několika lety chirurgicky upravit a znovu vytvarovat. Přestat kdysi nedokázala ani kvůli svým dětem, dnes už je ale podle svých slov čistá. V prosinci o tom promluvila v pořadu This Morning. Klidu jí ale evidentně dopřáno není...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám