Hlavní obsah
Článek

Šlo o jeden z nejrychlejších soudních procesů v historii českého šoubyznysu! V pondělí v devět ráno se na pražském Městském soudu projednávala žaloba Tomia Okamury na Ornellu Štikovou (31) a její matku Moniku, po kterých chtěl podnikatel a politik tři sta tisíc za to, že o něm veřejně prohlašovaly, že byl přítelem mladší z nich. „Je to lež, která mě poškodila,“ brání se dlouhodobě Okamura. Soud mu dal během deseti minut nekompromisně za pravdu.

Vůbec však neřešil nějaké dokazování a podobné věci, a to z prostého důvodu: ani jedna Štiková nedorazila. „Soud nám dal plně za pravdu, vydal rozsudek pro zmeškání. Předvolání oběma žalovaným bylo doručeno fikcí, a protože se nedostavily, plně přijal návrh žaloby na vydání rozsudku,“ řekl Super.cz advokát Okamury. Protistrana žádné zastoupení neměla.

Minimálně Ornella přitom dobře věděla, že se soud koná. Super.cz ji totiž z obavy, že by neměla možnost se bránit, na termín konání jednání v pátek upozornil. „Nic mi nepřišlo,“ divila se tehdy. K soudu přesto nedorazila. Jestli se bude odvolávat, odmítla říct. „Pro média se nebudu k této věci vyjadřovat,“ napsala nám nakvašeně.

Už dřív naší redakci oznámila, že jeden předchozí soud vyhrála. Pokud je to pravda, skóre s Okamurou má nyní vyrovnané.

Je docela škoda, že se ale jednání nezúčastnila. Bylo by možná zábavné sledovat, jak a čím by soudu domnělý intimní poměr s politikem dokazovala.

On sám se k celé záležitosti odmítl vyjádřit s tím, že vše mají v rukách právníci a že se zabývá raději prací v parlamentu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám