Hlavní obsah
Článek

Kateřinu Kornovou vídáme tak dvakrát do roka, vždy na akcích Davida Novotného, který se kromě Muže roku věnuje i dalším aktivitám. Tentokrát jsme se sešli díky představení poroty soutěže Batist Nej sestřička. V ní bude i neskutečně pohublá Katka.

Nejenže už shodila všechna kila, která jí plíživě během několika let naskočila, ale změnila i účes. Vlasy má teď vystříhané do účesu, v němž se někdy před dvaceti lety objevovala s exmanželem Jiřím Kornem v televizním pořadu. "Teď se to nosí, tak jsem se toho s radostí chytla, mám vystříhané účesy ráda," byla potěšená poklonou Kornová.

A kolik vlastně celkově zhubla? "Je to skoro třicet kilo, teď to už stačí jenom udržovat. Ale mně tenhle životní styl vyhovuje. Dietu jsem si dala takovou, která mi nedělá problém. Jím více zeleniny a ovoce, rozlišuji i to, v jaké denní době. Večer nejím, i když je někdo proti tomu. Mně se osvědčilo najíst se naposledy mezi pátou a šestou odpoledne," vysvětlila.

Kateřina dlouho pracovala v zastupitelstvu. "Už jsem ale nekandidovala a po čtyřech letech jsem skončila. Věnuji se divadlu, teď máme před premiérou, bude 25. března a hra se jmenuje Sex, čakry a kultura pro všechny. Jak je tam sex, tak tam musím hrát," smála se.

Protože je zase krásná, zajímalo nás, zda nebyla v poslední době oslovena i na nějakou modelingovou práci. Není přece jen pro mladé dívky. "To jste mne rozesmáli, o tom, že by šly starší ženy do módy, tedy nevím. Ale doufám, že se někdo ozve," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám